NAJAVA: Mostar Mobile Bootcamp

b00tcamp

Student si zadnjih godina računarstva ili informacijskih tehnologija u Mostaru? Ili mlada osoba koja želi raditi s modernim tehnologijama i pratiti svjetske trendove? Dokaži se na Mostar Mobile Bootcampu i zgrabi svoju priliku za posao u tvrtkama partnerima!

Što je Mostar Mobile Bootcamp – MoMoBo?
Bootcamp je u svom prvotnom značenju bio naziv za treninge američkih marinaca. Naš bootcamp program, u organizacija Sajma Informacijskih tehnologija (SIT) i partnerskom organizacijom REDAH, a u okviru projekta CREDO Hercegovina koji financira Švedska agencija za međunarodnu suradnju i razvoj (Sida), prilagođen je pojedincima koji žele jakim treningom razviti svoje sposobnosti u razvoju mobilnih aplikacija. U tri dana želimo pružiti intenzivan program učenja i konkretnog razvoja mobilnih rješenja uz nadzor mentora. Nakon učenja organiziramo i natjecanje u razvoju koje će trajati jedan dan i u kojemu će odabrani timovi razviti konkretno rješenje za mobilne uređaje.
Kome je namijenjen Mostar Mobile Bootcamp?
Upravljanje informacijama u mobilnim aplikacijama je kompleksan problem koji zahtijeva razmatranje raznih aspekata, zbog čega smo odlučili pokrenuti radionice. Ove radionice imaju za cilj pružiti potrebna teorijska i praktična znanja u ovom području, te potaknuti polaznike da nove ideje pretvore u korisne mobilne aplikacije. Ciljna skupina polaznika radionica su studenti FIT-a i FSR-a u Mostaru, ali i svi ostali studenti i drugi mladi koji su zainteresirani za razvoj i korištenje mobilnih aplikacija.
O kakvom je natjecanju riječ?
Mostar Mobile Bootcamp je natjecanje u razvoju mobilnih aplikacija na zadanu temu, ali u ograničenom vremenu i na samom licu mjesta. Radionica će se održati od 14. – 16.11.2013. u Intera tehnološkom parku u Mostaru i sastoji se od ukupno 10 sati, i to od jednog školskog sata teoretskog uvoda u programiranje, 2 školska sata praktičnog upoznavanja sa alatom za razvoj uz lagane zadatke i 7 školskih sati praktičnog razvoja mobilne aplikacije na zadanu temu. Nakon uspješno održanih radionica, polaznici, ali i svi ostali zainteresirani imaju priliku prijaviti se na natjecanje, koje će se održati  16.11.2013., i ukoliko budu odabrani osvojiti vrijedne nagrade naših sponzora i dobiti priliku za zapošljavanje u tvrtkama partnerima.
Kako se prijaviti?
Svi zainteresirani se mogu prijaviti na http://www.sit.ba, gdje trebate popuniti svoje osnovne podatke i dostaviti kratki životopis. Prijaviti se možete najkasnije do 11.11.2013., stoga požurite jer je broj mjesta ograničen na 20 polaznika.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s