Tropletovi dani kulture donose još četiri vrijedna i zanimjiva događaja

tro

Tropletovi dani kulture u posljednjem tjednu izvođenja donose još četiri vrijedna i zanimjiva događaja:

 

1. U ponedjeljak 11. 11. u 19,00 sati u Kubu Aluminij bit će predstavljena Zbirka izabranih učeničkih literarnih radova iz Tropletova natječaja. Od ukupnog broja od 230 pristiglih radova iz svih škola u BiH koje rade po nastavnom planu i programu prosudbeno povjerenstvo odbralo je 40 najuspješnijih i objavilo ih u ovoj zbirci. Nevjerojatno je kakvim sve potencijalima raspolažu naša djeca i mladi. Na nama je omogućiti im da nam te darove predstave i da u njima ustraju.

 

2. U srijedu 13. 11. u galeriji Katarine Kosače na programu je predstavljanje romana Grge Mikulića “Učitelj pravde”. “Učitelj pravde” suma je autorovih misli koje je zapisivao tijekom posljednjih desetljeća, te koje, premda vjerojatno nisu savršene, bez ikakva prikrivanja iznosi pred čitatelje na ocjenu. Knjigu predstavljaju prof. dr. Ivo Čolak, Ivan Baković i mons. dr. Ratko Perić.
3. Istoga dana u dijelu programa koji prikazuje život duhovnih velikana i svetaca s naših prostora, u župi Presetog Trojstva na Buni u 20,00 sati bit će prikazan film o bl. Alojziju Stepincu.

 

4. U župi sv. Ivana apostola i evanđelista, u četvrtak 14. 11. u 19 sati, bit će predstavljeno hodočašće u Santiago de Compostela. U ovaj grad, u kojem se nalazi grob sv. apostola Jakova, svake godine hodočasti više od 100.000 hodačasnika iz 100 svjetskih zemalja. Hodočašće će predstaviti ovogodišnji hodočasnik Draženko Marijanović.

 

5. U petak 15. 11. zahvalit ćemo svemogućem Bogu na uspješno organziranim i provedenim Tropeltovim danima kulture sv. misom zahvalnicom na kojoj ćemo se pomoiti za sve naš sadašnje i buduće članove, poginule branitelje i cijeli hrvatski narod.

 

                                                                                                                     LJ::portal | HKZ Troplet

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s