Ćosić i Begić: Ministar Helez kaubojskim ponašanjem provodi politički teror nad dijelom

cosic-begicPredsjednik Vlade ZHŽ Zdenko Ćosić danas je na konferenciji za novinare, koja je sazvana na temu: Očitovanje na Zaključak Vlade F BiH, donesen na 96. sjednici održanoj 16. siječnja 2014. godine, kazao kako na postoji ni jedan akt, ni jedna uredba na temelju koje bi bile obustavljene isplate invalidnina u ZHŽ.
On je optužio Vladu F BiH i ministra za pitanja branitelja Zukana Heleza  da provode političku samovolju i politički teror nad dijelom stanovništva ZHŽ što izravno ugrožava i ljudska prava i egzistenciju ljudi u ZHŽ.
O samom postupku revizije i akterima koji bi u tome trebali sudjelovati i o onome što bi zakonski trebalo uraditi govorio je ministar branitelja u Vladi ZHŽ, Mladen Begić.

On je, također, naglasio kako je obustava isplate invalidnina nezakonita i provedena bez ikakvog zakonskog akta. Naglasio je da je s više dopisa upozoravao na kršenje Ustava i tražio da se revizija vrati u zakonske okvire ali od Vlade F BiH nije dobio ni jednog odgovora.

„Ovim činom i postupanjem federalnog ministra Zukana Heleza, faraonskog ponašanja, monarha, imperatora, kaubojskog ponašanja mislim da nikad od završetka rata nisu bila udaljenija dva naroda niti dvije braniteljske populacije“, kazao je, među ostalim, Begić.
U audio prilogu poslušajte što su još sve kazali Ćosić i Begić.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s